van-der-werff-controlling-white-png

De Complete Handleiding voor Je Bol.com Boekhouding

Bespaar op een boekhouder en doe eenvoudig zelf je boekhouding!

bol-handleiding3

"Die boekhouding maakt het ondernemen echt een stuk minder leuk…"

Je bent een echte ondernemer van de nieuwste generatie. Je bent internationaal aan het ondernemen en je hebt een netwerk opgebouwd met veel like-minded people. Je bent heerlijk onderweg, en je draait lekker wat omzet met bol.com.

Maar dan bij het ondernemen zijn er ook zaken die niet leuk zijn. En voor de meeste bol.com ondernemers is dat de boekhouding. Je hebt er weinig zin en schuift het maar voor je uit, want het is gewoon echt k*t werk…

En ja hoor van uitstel komt afstel en op het laatste moment heb je weer hetzelfde gevoel als op school: je moet weer iets doen waar je helemaal geen energie van krijgt en weer iets onder tijdsdruk doen. Die boekhouding maakt het ondernemen echt een stuk minder leuk…

Ook jij kunt eenvoudig zelf je boekhouding doen

Met mijn handleiding leid ik je op, zodat je je eigen boekhouding makkelijk kunt verrichten. Op het moment dat jezelf je betalingen kunt regelen, dan kun je na het lezen van de handleiding ook je eigen boekhouding verwerken. En wat je niet hoeft uit te besteden kost je ook niet veel geld. Dit bespaart je zo €1000 per jaar.

Daarnaast hebben we een unieke community (vol kennis), waar je terecht kunt met al je vragen (bv. over belasting, btw-aangiftes en inkomstenbelasting aangifte).

book-mockup23

Aangenaam, mijn naam is Andries van der Werff

“Ik ben denk ik de meest koppige fiscaal adviseur die er is. Mijn carrière begon bij een accountantskantoor en toen dacht ik waar zijn deze bedrijven in hemelsnaam mee bezig.”

Andries-van-der-Werff-small

Het enige wat we deden was aangeven hoe bepaalde kosten in de boeken kwamen. Ik als nieuwsgierige nieuweling wilde graag weten waarom ik iets moest doen, want dat is mijn leermethode. Als ik niet weet waarom ik iets moet doen heb ik er ook geen zin in. Ik moet een doel hebben in mijn leven: net als elke echte ondernemer.

Na veel kritiek op het huidige proces en veel gesprekken met mensen met een hogere functie kreeg ik van de directeur te horen dat ik maar beter op mijn taken moest gaan focussen en wat minder bezig moest zijn met innovaties.

Toen bedacht ik me, dan ga ik dat doen en ga ik in het weekend wel bezig met mijn ideeën. Misschien krijg ik wel een betere baan. Toen kwam het moment dat ik met fiscalisten om tafel ging en ik vond hun werk zo gaaf. Ik wilde dat ook!

Ik ben toen begonnen met de opleiding tot fiscaal adviseur. De meest efficiënte opleiding in de belastingwereld. Ik wist hoe en dan zeker dat ik een adviseur zou worden en toen dacht ik nog dat het wel bij dat accountantskantoor ging lukken.

Na mijn eerste hoge cijfer had ik de moed bij elkaar geraapt en gevraagd of ik ook in een andere functie kon rollen. Specifiek de functie tot fiscaal adviseur. Nee, Andries dat is helaas alleen voor mensen die een universitaire titel hebben. Ik vraag waarom is dat dan? Ik heb straks ook een officiële titel?

Ja, onze minimale eisen is een universitaire titel dus helaas Dries.

Toen begon ik me in een neerwaartse spiraal te bevinden, ik kreeg geen energie meer van mijn werk en ik had geen doel meer. Ik ben op vakantie gegaan en dacht ik kap met die 9-5 baan. Zo heb ik het freelance werk wat ik naast mijn fulltime job deed volledig opgepakt en heb toen als doel genomen: ik ga in 2020 200 klanten online helpen.

Het idee dat ik al tig keer had voorgesteld aan mijn collega’s en niemand die erin geloofde. Ik ben zo hongerig om dit doel te behalen. Ik ga de allereerste online community oprichten en ik ga de hele fiscale wereld veranderen!!

Want kom op zeg een ervaren fiscalist kost 210 euro per uur dat is niet te betalen voor het MKB. Ik heb het proces zo geoptimaliseerd dat ik je een veel beter support kan geven voor een veel lagere prijs!

In mijn handleiding leer je ...

 • Hoe je zelf je administratie doet voor je bol.com business
 • Welke rechtsvorm interessant is voor je onderneming
 • Hoe het precies zit met verkopen aan NL en BE
 • De werking van de BTW
 • Hoe je een artikel 23 aanvraagt (om geen btw bij inkoop vooraf te betalen)
 • Hoe je je BTW-aangifte moet opstellen
 • Hoe je je jaarrapport moet afsluiten
 • Hoe je je inkomstenbelasting aangifte moet verwerken
 • Welke regelingen je als starter kunt gebruiken om geld te besparen

De waarde van onze community...

 • Je bent omringd met like-minded people
 • Antwoord op al je fiscale vragen
 • Fiscale wetswijzigingen wordt voor jouw bedrijf geoptimaliseerd
 • Je blijft op de hoogte van de laatste veranderingen
 • Boekhoudkundige stress wordt van jou weggenomen
 • Tools waar je behoefte aan hebt krijg je
 • Je wordt je eigen CFO van jouw online business
 • Jij wordt de next generation ondernemer
Facebook

"Belgische belastingdienst bevestigt btw boete handelaren bol.com"

“De federale overheidsdienst (FOD) Financiën bevestigt tegenover de Belgische krant De Tijd het verhaal in NRC Handelsblad dat veertig Nederlandse bol.com handelaren een naheffing van 5 miljoen euro en een boete van 1 miljoen euro hebben gekregen omdat ze in België geen btw hebben betaald. Dat is verplicht bij een omzet van 30.000 euro.”

Bron: https://www.emerce.nl/nieuws/belgische-belastingdienst-bevestigt-btw-boete-handelaren-bolcom

Als bol.com ondernemer verkoop je zowel aan Nederland als in België. Nu is het zo dat wanneer je boven een bepaalde omzet uitkomt, je belastingplichtig bent in België. Als je als ondernemer niet weet hoe je dit opgeeft, riskeer je een hoge boete. Dit is dus wat er gebeurt is bij enkele ondernemers.

Ik plaats dit bericht om te laten zien hoe belangrijk het is om je boekhouding en financiën goed op orde te hebben. Jij wilt toch ook een boete voorkomen?  

Jouw investering

Ons doel is om de handleiding voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom laten we je volledig vrij in je keuze of je bij onze community wilt of niet. Vergelijk eens onze kosten met de kosten die je kwijt bent per maand voor een gemiddelde boekhouder. Bij ons betaal je eenmalig, wel zo fijn.

Alleen Handleiding

49
97 Eenmalig
 • Toegang tot onze complete handleiding voor je bol.com boekhouding
 • Toegang tot onze tips om je boekhouding zoveel mogelijk te automatiseren
 • Levenslange toegang tot onze community
 • Fiscale wetswijzigingen worden voor jouw bedrijf geoptimaliseerd
 • Antwoord op al je fiscale vragen
 • Hulp bij je inkomstenbelasting aangifte
 • Omringd met like-minded people

Handleiding en Community

199
97 Eenmalig
 • Toegang tot onze complete handleiding voor je bol.com boekhouding
 • Toegang tot onze tips om je boekhouding zoveel mogelijk te automatiseren
 • Levenslange toegang tot onze community
 • Fiscale wetswijzigingen worden voor jouw bedrijf geoptimaliseerd
 • Antwoord op al je fiscale vragen
 • Hulp bij je inkomstenbelasting aangifte
 • Omringd met like-minded people
Populair

Heb ik deze handleiding en community echt nodig?

In theorie niet. Je kunt ook alles zelf uitzoeken of een boekhouder inhuren.

Maar vraag jezelf dan wel af hoeveel tijd je hiermee kwijt bent, of je wel de juiste informatie gaat vinden en hoeveel de kosten zijn van een “gewone” boekhouder.

Besef ook, dat …

– Het geld wat je teveel gaat uitgeven aan een “gewone” boekhouder je niet meer kunt investeren in je producten.
– Het geld wat je mis gaat lopen tijdens je ib-aangifte je niet meer kunt gebruiken voor je producten.
– Het geld wat je misschien verspilt aan boetes aan de Belastingdienst je niet meer kunt investeren in je producten.
– Je cash-flow nooit optimaal is als je niet weet hoe je een artikel 23 vergunning krijgt. 

Je gaat nooit een goede beslissing maken als je niets begrijpt van je financiën. (Les 2 van Robert Kiyosaki uit Rich Dad Poor Dad)

De spirit om boekhouden leuk te vinden ga je niet krijgen zonder onze community.

Kortom: de maximale potentie ga je niet halen als je zonder onze community je boekhouding gaat doen of het laat uitbesteden aan een “gewone” boekhouder die je nog zelf moet gaan uitleggen wie Robert Kiyosaki is…

5/5

Klantervaringen

Niet tevreden = geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat de handleiding plus de community jouw geld meer dan waard is. 

Ik sta hier dan ook voor de volle 100% achter en weet zeker dat je alle hulpmiddelen krijgt om je administratie volledig voor bol.com te kunnen voeren. 

Heb je de handleiding doorgenomen en de community bekeken en ben je nog niet tevreden? Dan krijg je van mij al je geld terug 🙂

30-Day-Guarantee