van-der-werff-controlling-white-png

De Complete Handleiding voor Je Bol.com Boekhouding

Bespaar op een boekhouder en doe eenvoudig zelf je boekhouding!

bol-handleiding3

"Die boekhouding maakt het ondernemen echt een stuk minder leuk…"

Je bent een echte ondernemer van de nieuwste generatie. Je bent internationaal aan het ondernemen en je hebt een netwerk opgebouwd met veel like-minded people. Je bent heerlijk onderweg, en je draait lekker wat omzet met bol.com.

Maar dan bij het ondernemen zijn er ook zaken die niet leuk zijn. En voor de meeste bol.com ondernemers is dat de boekhouding. Je hebt er weinig zin en schuift het maar voor je uit, want het is gewoon echt k*t werk…

En ja hoor van uitstel komt afstel en op het laatste moment heb je weer hetzelfde gevoel als op school: je moet weer iets doen waar je helemaal geen energie van krijgt en je moet weer iets onder tijdsdruk doen. Die boekhouding maakt het ondernemen echt een stuk minder leuk…

Ook jij kunt eenvoudig zelf je boekhouding doen

Met mijn handleiding leid ik je op, zodat gemakkelijk je eigen boekhouding kunt doen. Op het moment dat jezelf je betalingen kunt regelen, dan kun je na het lezen van mijn handleiding ook je eigen boekhouding verwerken. En wat je niet hoeft uit te besteden kost je ook niet veel geld. Dit bespaart je zo €1000 per jaar.

Aangenaam, mijn naam is Andries van der Werff

“Ik ben denk ik de meest koppige fiscaal adviseur die er is. Mijn carrière begon bij een accountantskantoor en toen dacht ik waar zijn deze bedrijven in hemelsnaam mee bezig.”

Andries-van-der-Werff-small

Tijdens mijn werkzame periode bij een accountantskantoor kwam ik erachter dat een ervaren fiscalist €210 euro per uur kost. 

Ik dacht bij mijzelf: “Dat is toch niet te betalen voor een beginnend ondernemer”. Ik was erg hongerig. Ik moest weten hoe ik meer waarde kon geven voor een fractie van de prijs.

Ik bestudeerde de werkzaamheden van de fiscalisten. Ik bekeek alle elementen en bedacht voor deze elementen verbeteringen!

Vervolgens bestudeerde ik de jaarrekeningen van de grote accountantskantoren. Ik kreeg steeds meer en meer bevestiging: De klant betaalt veel te veel en dat moet beter!

Na veel testen ben ik gekomen tot mijn zelfbedachte methode! Die gegarandeerd werkt voor Bol.com verkopers!

In mijn handleiding leer je ...

€37,08

Eenmalig

book-mockup23

Ons doel is om de handleiding voor iedereen toegankelijk te maken. Vergelijk eens onze kosten met de kosten die je kwijt bent per maand voor een gemiddelde boekhouder. Bij ons betaal je eenmalig, wel zo fijn.

"Belgische belastingdienst bevestigt btw boete handelaren bol.com"

“De federale overheidsdienst (FOD) Financiën bevestigt tegenover de Belgische krant De Tijd het verhaal in NRC Handelsblad dat veertig Nederlandse bol.com handelaren een naheffing van 5 miljoen euro en een boete van 1 miljoen euro hebben gekregen omdat ze in België geen btw hebben betaald. Dat is verplicht bij een omzet van 30.000 euro.”

Bron: https://www.emerce.nl/nieuws/belgische-belastingdienst-bevestigt-btw-boete-handelaren-bolcom

Als bol.com ondernemer verkoop je zowel aan Nederland als in België. Nu is het zo dat wanneer je boven een bepaalde omzet uitkomt, je belastingplichtig bent in België. Als je als ondernemer niet weet hoe je dit opgeeft, riskeer je een hoge boete. Dit is dus wat er gebeurt is bij enkele ondernemers.

Ik plaats dit bericht om te laten zien hoe belangrijk het is om je boekhouding en financiën goed op orde te hebben. Jij wilt toch ook een boete voorkomen?  

Heb ik deze handleiding echt nodig?

In theorie niet. Je kunt ook alles zelf uitzoeken of een boekhouder inhuren.

Maar vraag jezelf dan wel af hoeveel tijd je hiermee kwijt bent, of je wel de juiste informatie gaat vinden en hoeveel de kosten zijn van een “gewone” boekhouder.

Besef ook, dat …

– Het geld wat je teveel gaat uitgeven aan een “gewone” boekhouder je niet meer kunt investeren in je producten.
– Het geld wat je mis gaat lopen tijdens je ib-aangifte je niet meer kunt gebruiken voor je producten.
– Het geld wat je misschien verspilt aan boetes aan de Belastingdienst je niet meer kunt investeren in je producten.
– Je cash-flow nooit optimaal is als je niet weet hoe je een artikel 23 vergunning krijgt. 

Je gaat nooit een goede beslissing maken als je niets begrijpt van je financiën. (Les 2 van Robert Kiyosaki uit Rich Dad Poor Dad)

De spirit om boekhouden leuk te vinden ga je niet krijgen zonder onze handleiding.

Kortom: de maximale potentie ga je niet halen als je zonder de handleiding je boekhouding gaat doen of het laat uitbesteden aan een “gewone” boekhouder die je nog zelf moet gaan uitleggen wie Robert Kiyosaki is…

5/5

Klantervaringen

testimonial_sanne-1024x372
Dennis-de-Baat-testimonial
Selsin-in-de-Tribe
Testimonial-Loulou-576x1024

Niet tevreden = geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat de handleiding jouw geld meer dan waard is. 

Ik sta hier dan ook voor de volle 100% achter en weet zeker dat je alle hulpmiddelen krijgt om je administratie volledig voor bol.com te kunnen voeren. 

Heb je de handleiding doorgenomen en ben je nog niet tevreden? Dan krijg je van mij al je geld terug 🙂

30-Day-Guarantee

Veelgestelde Vragen (FAQ)