fbpx

Onze partners

webdesigner leeuwarden
webdesigner leeuwarden

Webdesigner: de beste in Leeuwarden (2019)

Een webdesigner zorgt ervoor dat jouw website er op en top uitziet. Jouw webdesigner moet ervoor zorgen dat jouw website gaat lopen als een trein. Je website moet niet alleen jouw visitekaartje zijn, maar een webdesigner moet van jouw website een sales-kanon maken!

Waarom heb ik een webdesigner nodig?

Een website kan je vandaag de dag zien als een tweede winkel. Bij sommige bedrijven kan je de website, in dat geval een webshop, zien als de hoofdwinkel.

Laten we Coolblue als voorbeeld nemen. Coolblue is een gigantische webshop waarin je bijna elk product kunt aanschaffen.

Tegenwoordig heeft Coolblue nu naast hun webshop enkele fysieke winkels. Zij zijn dus echt een bedrijf waarbij hun webshop hun grootste afzetmarkt is en de traditionele winkel “erbij” is.

Doordat er tegenwoordig zoveel websites zijn, is het belangrijk dat jouw website echt er bovenuit steekt!

En laat dat nou net eens de taak zijn van een goede webdesigner. Hij zorgt ervoor dat jouw website opvalt tussen de wildernis!

Waar voldoet een goede webdesigner aan?

Een goede webdesigner is tegenwoordig niet meer iemand die alleen goed is in vormgeving. Een goede webdesigner moet nu ook goed zijn in:

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Het optimaliseren van jouw website snelheid
  • Site-structuur
  • User Experience
  • Conversieoptimalisatie

De bovenstaande termen zijn voor jouw misschien nieuw, maar het komt erop neer dat een goede webdesigner jouw gewenste doelstellingen kan behalen.

Je hebt namelijk niets aan een website die mooi is en niet wordt bezocht.

Jij wilt het onderstaande resultaat!! Een gigantische piek in gratis websitebezoekers 🙂

Schermafbeelding-2019-09-07-om-14.02.57-1024x577

Welke webdesigner moet ik hebben?

Sinds de start in maart 2018 is Mark Bethlehem mijn vaste webdesigner. En tot op de dag van vandaag bevalt hij prima.

Hij weet waar hij zelf goed in is, specialiteiten die die zelf niet in huis heeft, heeft hij partners voor gevonden zodat het resultaat maximaal is.

En ik kan er veel over vertellen, maar wij zijn gewoon ontzettend blij met onze website. Bijna alles wat je op onze website terug ziet komen is door Mark geregeld.

Don’t Stop Here

Meer partners