Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/sites/vanderwerffcontrolling.nl/www/:/sites/vanderwerffcontrolling.nl/www/:/sites/vanderwerffcontrolling.nl/subdomains/:/sites/vanderwerffcontrolling.nl/private/:/sites/vanderwerffcontrolling.nl/logs/:/sites/vanderwerffcontrolling.nl/backups/:/sites/vanderwerffcontrolling.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/vanderwerffcontrolling.nl/tmp/:/tmp/) in /www/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Inkomstenbelasting | Van der Werff Controlling

Inkomstenbelasting

Elk persoon in Nederland die een baan heeft, leeft van uitkeringen of een onderneming heeft moet inkomstenbelasting betalen, afhankelijk van je inkomsten moet je een bepaald percentage betalen over je salaris aan de belastingdienst.

Voorbeeld
Van der Werff Controlling heeft 4 medewerkers in dienst en ze krijgen allemaal evenveel salaris. Berekend is dat elke medewerker 32% van zijn jaarsalaris aan de belastingdienst moet betalen.

Gratis tips

Leer Hoe Je Als Ondernemer Gemakkelijk Geld Kunt Besparen d.m.v. belastingvoordelen