fbpx

Over ons

Waarom ben ik ooit begonnen?

Van veel mensen krijg je te horen dat ondernemen risicovol is. Weet je wat pas echt risicovol is? 

Een baan uitvoeren die je niet leuk vindt en waarmee je je niet ontwikkeld. Het is de kunst om erachter te komen wat je echt leuk vindt. 

Ik ben erachter gekomen dat ik het super leuk vind om mensen te helpen hun ondernemersplannen te realiseren. Ik ben 23 jaar en heb tot nu toe 2 vrienden geholpen om hun bedrijf te realiseren. Het derde bedrijf is in opkomst. Mijn doel is om 100 toekomstige ondernemers hun ondernemersdromen te verwezenlijken. Wil jij ook bij deze 100 horen? Neem dan contact met ons op. 

Andries-van-der-Werff-small

Andries van der Werff

Eigenaar

Mensen helpen om hun ondernemersdoelstellingen te behalen. Ambities krijg je niet, die heb je. Binnen 2 jaar wil ik 100 ondernemers geholpen hebben om hun bedrijf te starten. Mijn motto: If your dreams do not scare you, they are not big enough. 

Mark-Bethlehem-icon

Mark Bethlehem

Branding/webdesign

Mijn kunst is om ideeën om te toveren tot werkelijkheid. Kijk maar eens naar deze website. Ook zorg ik ervoor dat er elke dag nieuwe mensen in contact komen met Van der Werff Controlling. Online vindbaarheid en branding zijn mijn dagelijkse werkzaamheden.

Jisvy Djelan

E-commerce specialist

Jan Booij

Accountancy

Jan helpt ons met zijn expertise op het gebied van accountancy in combinatie met de kennis die hij heeft als Bol.com verkooppartner. 

1196985589282182.ugP8W6mrBLkSTwPvZPD5_height640

Bram

Externe Boekhouder

Bram helpt ons om meer dan 100 ondernemers blij te maken met hun boekhouding.

David

David Muntinga

Boekhoudcoach

David heeft met de boekhoudcoach een landelijk opererende whatsapp-service die naar onze mening ideaal is voor de startende ondernemers. We zijn erg blij dat David ons helpt met onze ambitie om fiscaal advies voor iedereen betaalbaar te maken.