fbpx

Boekhouder Leeuwarden

Een boekhouder in Leeuwarden vinden, kan lastig zijn. Er zijn veel verschillende boekhoudkantoren in Leeuwarden te vinden. In onderstaande afbeelding kun je zien, welke kantoren allemaal naar voren komen als je zoekt op boekhouder Leeuwarden.

Schermafbeelding-2019-02-26-om-14.28.50-1024x687

Heb je een boekhouder nodig?

De eerste vraag die we altijd stellen bij Van der Werff Controlling is: Heb jij wel een boekhouder nodig? Naar onze mening weet de ondernemer altijd het beste wat hij heeft uitgegeven en weet hij het als beste onder welk soort kosten hij het kan schalen.

Waar een boekhouder wel toegevoegde waarde kan bieden, is bij de inrichting van het boekhoudsysteem. Als je bijvoorbeeld veel tankt, is het handig om een tankpas aan te vragen.

Als je veel verschillende bankrekeningen hebt, is het handig om dit uit te splitsen in verschillende bankboeken. Ook is het handig om te vragen hoe jouw administratie het meest geautomatiseerd kan worden.

Wat moet een boekhouder wel doen?

Laat de fiscale zaken wel het liefst over aan een boekhouder, bijvoorbeeld het opmaken van een factuur, de inkomstenbelastingaangifte en onze speciale winststreven.

Het komt helaas vaak voor dat mensen sommige dingen zelf gaan doen die ze beter kunnen uitbesteden. Als ik een TV moet ophangen besteed ik dit uit, want ik beschadig de muur en als het even tegenzit, valt de TV van de muur af.

Als je bijvoorbeeld zelf de inkomstenbelastingaangifte wilt doen, moet je een goede kennis hebben van de fiscale regels, want als je sommige vinkjes fout invult, kan je dat gemiste fiscale voordelen bezorgen, maar ook forse naheffingen..

Wil je graag besparen op je administratiekosten? Download dan onze E-book over besparen op je boekhouder.

Andries van der Werff

De juiste fiscale winst laten berekenen

Op het moment dat je de juiste fiscale winst hebt, kun je in aanmerking komen voor verschillende toeslagen op voorwaarde dat je geen partner hebt die veel verdiend.

Daardoor kun je in sommige gevallen beter paar duizend euro extra investeren in zaken die je toch altijd al wilde hebben, zodat je toch nog aanspraak kan maken op die toeslagen.

Want ik zeg altijd maar, als jezelf niet gebruik maakt van deze voordelen, besteedt de provincie het wel aan een zingende weg. Dief van je eigen portomonnee ;). Een boekhouder in Leeuwarden kan de fiscaal juiste winst prima voor je uitrekenen.

DSC_0220-e1551251808234-683x1024
Ga voor het hoogste fiscale inkomen 😉

Welke boekhouder in Leeuwarden moet ik kiezen?